Preloader

Samen met Eckxstreme Marketing

Jouw reis naar online succes

Data gedreven marketing bureau

Geliefd bij onze klanten

Enthousiasmeer je klanten tot fans

Online marketing bureau gespecialisseerd in duurzame groei

Eckxstreme marketing

EckXStreme Marketing, jouw marketing partner. Voor grote bedrijven en kleine ondernemingen ondersteunen wij partijen voor het volledig overnemen van hun marketing activiteiten of de begeleiding ervan om de doelstellingen te bereiken.

De enige manier hoe je voorop blijft lopen, is door iedere dag een stapje vooruit te zetten, daarom bestaat het team van EckxStreme uit teamspelers. Proactief, resultaatgericht, innovatief, leergierig en energiek!

We garanderen geen gouden bergen, we zijn transparant in onze communicatie en ieder bedrijf verdient zijn eigen unieke aanpak. We leveren hoogwaardige, effectieve marketingoplossingen die aantoonbaar succesvol zijn en onze klanten ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Lynn Brands
Lynn Brands
13/09/2023
Hele fijne samenwerking en communicatie met Nancy!
Jill Anna
Jill Anna
21/08/2023
Ben zeer tevreden over de diensten en het werk van Nancy. Wat ze tot op heden voor mij heeft gedaan is enorm waardevol geweest. Daarnaast komt ze met goede en verassende suggesties, denkt ze op een fijne manier mee en merk je dat ze door haar kennis en enthousiasme erg gedreven is.
Elly van Exel
Elly van Exel
11/07/2023
Eckxstreme heeft mij enorm goed geholpen bij het ontwikkelen van mijn marketingstrategie. Nancy denkt mee, komt zelf met voorstellen en werkt snel. Ze reageert snel en daarom is het heel fijn samenwerken.
Rubin Boerakker
Rubin Boerakker
10/07/2023
EckXStreme marketing heeft een verbluffende nieuwe website voor mijn bedrijf gemaakt. Sinds de lancering heb ik een aanzienlijke toename van nieuwe klanten ervaren. Hun expertise en creativiteit hebben echt het verschil gemaakt! Sterk aanbevolen.
lotte reijers
lotte reijers
11/06/2023
Ben enorm blij met mijn website! Nancy heeft er enorm hard aan gewerkt en sinds het online is krijg ik veel nieuwe klanten erbij! Heb nu ook de SEO aangeschaft. Het is echt fantastisch! Heb al 7 online intake gesprekken / boekingen via de website in enkele dagen gekregen! Het gaat nu echt lopen! Heel blij mee!
Nieske Schimmel
Nieske Schimmel
01/06/2023
Nancy heeft voor mij een plan geschreven om mijn workshop Website in een Dag te lanceren. Ze verdiepte zich goed in mijn idee en plannen, dacht mee over doelgroep en prijsstelling. Heeft dit allemaal in een gedegen plan gegoten. Daarna heeft ze een opzet gemaakt voor de promotie via social media en houdt ze gedurende het hele traject vinger aan de pols. Superfijne samenwerking!

Onze diensten

In een razendsnel veranderende digitale wereld bundelen we creativiteit, marketing en technologie in een krachtige samenwerking. Met de focus op groei nemen we het voortouw, besturen we door mogelijkheden en vormen we samen de weg naar impact voor jouw organisatie. Laten we samen de jouw beste toekomst vormgeven.

Marketing Services

Ontzorgen van jouw marketing

EckXStreme Marketing Mastery

Je eigen marketingexpert worden

Onze succesverhalen

GoodLooking Cooking

GoodLooking Cooking groeit hard door, maar het was ook nodig dat dit online werd doorvertaald.

Huidkliniek Maas en Waal

Een van de nieuwste behandelingen, laserontharen, werd binnen de kortste keren volgeboekt.