Home

Marketing Mastery

Diensten

Tips & Tools

Over ons

Gerealiseerde groeiprojecten

Succes verhalen

Onze reis begon met een duidelijke missie: bedrijven helpen bloeien in het digitale tijdperk. Met een team van betrokken experts en een scherp oog voor de nieuwste trends in online marketing, hebben we een indrukwekkende reeks succesverhalen verzameld die getuigen van onze kracht.

Onze aanpak is gebaseerd op datagestuurde besluitvorming. We duiken diep in de analyses om inzicht te krijgen in het gedrag van uw doelgroep en passen vervolgens onze strategieën aan voor maximale impact. Het resultaat? Meetbare groei in websiteverkeer, conversies en omzet.

Huidkliniek Maas en Waal

Door een strategische samenwerking ontstond er een nieuwe branding en identiteit voor de kliniek, gevolgd door de creatie van een website die perfect was bij de vernieuwde merkimago van Huidkliniek Maas en Waal. Door haar online vindbaarheid door middel SEO-optimalisatie en gerichte contentcreatie te optimaliseren analyseerde we een stijging van maar liefst +150% in leads.

Een van de nieuwste behandelingen, laserontharen, werd binnen de kortste keren volgeboekt.

Het verhaal van Lotte en Huidkliniek Maas en Waal is een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is met visie, samenwerking en een doordachte online strategie.

   Specialisatie in deze case

Door strategische zoekmachineoptimalisatie (SEO) wist Huidkliniek Maas en Waal op te vallen op de juiste zoekwoorden. Hierdoor komen klanten met de juiste behoefte snel bij de kliniek terecht.

Dankzij de online marketingstrategie wist Huidkliniek Maas en Waal een indrukwekkende toename van maar liefst +150% in leads te realiseren. 

Dankzij een gerichte aanpak wist Lotte een sterke lokale aanwezigheid voor haar onderneming te creëren. Dit onderdeel in een directe verbinding met de gemeenschap en een solide klantenbestand in de regio Maas en Waal.

GoodLooking Cooking

GoodLooking Cooking groeit hard door, maar het was ook nodig dat dit online werd doorvertaald.

We hebben een volledig nieuw webdesign gelanceerd waardoor ze hun ideale klanten beter aantrekken en ontvangen ze nu substantiële grotere aanvragen. Met de vernieuwde focus op hun Instagram-profiel is het aantal profielbezoeken met maar liefst 64,6% gestegen en hebben ze 1800 nieuwe volgers mogen verwelkomen.

De verbeterde zichtbaarheid en branding van hun website heeft geleid tot een indrukwekkend conversieratio van 45%.

   Specialisatie in deze case

De verbeterde zichtbaarheid en branding van de website leverden niet alleen meer bezoekers op, maar vertaalden zich ook in een conversiepercentage van 45%. Dit geeft aan dat de vernieuwde digitale strategie niet alleen de online vindbaarheid verbeterde, maar ook de juiste doelgroep aansprak.

Met een gerichte focus op hun Instagram-profiel, wist GoodLooking Cooking een stijging van 64,6% in bezoeken te genereren. Bovendien is het aantal volgers met maar liefst 1800 gegeroeid afgelopen jaar.

De herziening van de GoodLooking Cooking-website en strategie heeft geleid tot een betere aantrekking van hun ideale klanten. Door de nieuwe branding werden de waarden en stijl van het bedrijf nauwkeuriger weergegeven, wat in een groei van klanten die perfect bij hun diensten past.

Start jouw succesverhaal

Ready to grow?

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met EckXstreme en ontdek hoe onze bewezen online marketingstrategieën jouw bedrijf kunnen optimaliseren. Samen bouwen we aan een succesvolle reis die we niet snel zullen vergeten. 

×