Home

Marketing Mastery

Diensten

Tips & Tools

Over ons

Over-eckxstreme-marketing

Together we stand

Over EckXStreme Marketing

Bij EckXStreme geloven we in de kracht van samenwerking en het bundelen van expertises om onze klanten de best mogelijke online marketingdiensten te bieden. We zijn een toegewijd team van professionals en werken samen met diverse freelancers, zodat onze klanten één aanspreekpunt hebben en kunnen profiteren van alle expertise onder één dak.

Wij geloven dat elke onderneming uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. We luisteren naar de doelen en uitdagingen van onze klanten en stellen samen een op-maat gemaakte strategie op. We blijven leren, innoveren en optimaliseren om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Voor EckXStreme marketing is datagedreven marketing het go-to model omdat het ons in staat stelt om echt inzicht te krijgen in het gedrag van de doelgroep. We baseren onze beslissingen niet op onderbuikgevoelens, maar op concrete cijfers en feiten. Hierdoor kunnen we strategieën ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften en interesses van het publiek en de impact van onze inspanningen direct meten.

 

 

De experts van EckXStreme marketing

Video/ fotograaf & branding

Lynn Brands, de visionaire branding expert, gepassioneerde videograaf, en getalenteerde fotografe bij EckXStreme Marketing. Met een scherp oog voor visuele esthetiek en een fundamenteel begrip van merkidentiteit, helpt Lynn bedrijven hun verhaal te vertellen door middel van krachtige visuele inhoud. Of het nu gaat om het creëren van meeslepende video's, het vastleggen van magische momenten in beelden, of het ontwikkelen van een coherente visuele identiteit, Lynn brengt creativiteit en merkstrategie naadloos samen.

Creative VA & Copywriter

Met een vlijmscherp gevoel voor taal en een creatieve geest, transformeert Sharon ideeën in overtuigende en paktede teksten. Of het nu gaat om wervende advertentiecopy, inspirerende blogposts, of effectieve sociale media-inhoud, Sharon weet als geen ander de juiste snaar te raken. Haar passie voor storytelling en haar vermogen om de essentie van een merk enorm te leggen, maakt haar een onschatbare troef in het creëren van betekenisvolle en impactvolle communicatie. Met Sharon aan boord, wordt iedere boodschap een krachtig verhaal.

Developer

Bram is gespecialiseerd in het optimaliseren van digitale oplossingen. Als partner ondersteunt hij EckXStreme bij het maken van de ontwikkeling/verbetering van websites en marketing en sales automations. Ook adviseerd hij over het gebruik van A.I. tools.

Technisch VA

Met een scherp oog voor detail en een passie voor technologie, ondersteunt Nieske het team bij het realiseren van technische marketingdoelen. Of het nu gaat om het verfijnen van websites, het implementeren van krachtige automatiseringen of het oplossen van technische knelpunten, Nieske staat klaar om de digitale ervaring van klanten naar nieuwe hoogten te tillen.

Advertentie specialist

Sharon heeft talloze ondernemingen geholpen met het vergroten van hun bekendheid, het genereren van leads en het aantrekken van nieuwe klanten, dankzij effectieve advertentiecampagnes op platforms als Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest en Google. "Mijn expertise gaat verder dan het opzetten, beheren en installeren van advertenties; ik denk graag met je mee over een enorme strategie om het uiterste uit jouw advertentiebudget te hale

Het gezicht achter EckXStreme

Vijf jaar geleden waagde ik de sprong en startte enthousiast met EckXStreme Marketing. Als een gedreven marketingprofessional met een passie voor innovatie en groei, voelde ik dat het tijd was om mijn eigen weg in te slaan en mijn visie op data-gedreven marketing tot leven te brengen.

Ik geloof(de) dat er een betere manier was om bedrijven te helpen met hun marketing doelstellingen. Ik wilde niet alleen een ‘standaard’ marketingbureau zijn; ik wilde een plek creëren waar we echt zijn, meetbare resultaten leveren waar gegevens centraal staan in elke beslissing die we nemen.

De afgelopen vijf jaar waren een spannende reis vol uitdagingen en overwinningen. Met een vast team van experts, hebben we EckXStreme Marketing laten groeien tot een succesvol bureau dat bekend staat om zijn transparante aanpak en resultaatgerichte strategieën.

Ik ben trots op alles wat EckXStreme Marketing tot nu toe heeft bereikt en op de sprong die is gemaakt richting de toekomst. De combinatie van data-gedreven marketing en een persoonlijke aanpak blijft ons onderscheiden in de branche. Samen met ons team en onze klanten werken we aan blijvende groei en het bereiken van nieuwe hoogtes. Bij EckXStreme weten we dat de weg naar succes constant evolueert en we staan ​​klaar om elke uitdaging aan te gaan en successen te vieren.

 

 

Nancy van Eck

Eigenaresse EckXStreme Marketing

Get Started

Ready to grow?

Kortom, EckXStreme is jouw betrouwbare partner voor online marketing. We bieden een breed scala aan diensten, een team van deskundige professionals en een toewijding om tot het uiterste te gaan voor jouw gewenste resultaat. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van effectieve online marketingstrategieën.

×