Home

Marketing Mastery

Diensten

Tips & Tools

Over ons

Wat we voor je kunnen betekenen

Laten we ideeën veranderen in resultaten

Bij EckXStreme combineren we onze expertise op het gebied van strategie, online marketing en development om jou een allesomvattende oplossing te bieden. Of het nu gaat om het opbouwen van een sterke merkidentiteit, het vergroten van je online zichtbaarheid of het leveren van technisch hoogwaardige oplossingen, we zijn er om je te helpen slagen in de digitale wereld.

Hoe gaan we te werk?

Streef jij naar een blijvende groei van jouw bedrijf en wil je jouw doelstellingen nu echt realiseren? Bij EckXStreme Marketing begrijpen we dat groei een duurzame aanpak vraagt, geen kortstondige impuls. Onze beproefde aanpak, bekend als Growth Marketing, is de sleutel tot het succes van deze groei.

Wil je, net zoals tientallen andere bedrijven,  groeien door onze gestructureerde groeistrategie? We beginnen met een brede blik en zoomen daarna in op de details. We analyseren gezamenlijk welke veranderingen de grootste impact hebben. Deze methode wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 5 sterren, zegt dat niet alles?

Stap 1 

Kennismakingsgesprek en Doelenanalyse

In deze belangrijke eerste stap gaan we dieper in op jouw doelen en visie voor de online aanwezigheid van je bedrijf. We willen niet alleen begrijpen wat je wilt bereiken, maar ook waarom deze doelen voor jou van belang zijn. We analyseren samen waar de kansen liggen in de huidige markt en welke specifieke uitdagingen er spelen.

Stap 2 

Persoonlijk advies plan op maat

 Na een grondige analyse van de doelen en kansen, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een op-maat adviesplan. Dit plan is gebaseerd op onze eigen expertise en uitgebreide ervaring in de online marketingwereld. Het is een roadmap die de specifieke strategieën en tactieken beschrijft, die we gaan implementeren om jouw doelen te bereiken.

Stap 3 

Uitvoering en implementatie

 Nu gaan we over tot actie. We zetten diverse nieuwe marketinginstrumenten in en optimaliseren waar nodig de bestaande. Dit kan bestaan ​​uit zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot contentmarketing, van social media adverteren tot e-mailcampagnes. Ons doel is om  maximale impact te creëren met een blijvend effect op jouw doelgroep.

Stap 4

Analyseren, optimalisatie en bijsturing

Resultaten zijn voor ons van groot belang. Daarom monitoren we voortdurend de prestaties van de campagnes en analyseren we de verzamelde gegevens. We kijken naar wat werkt en waar eventueel aanpassing nodig is. Indien nodig sturen we de strategie bij om ervoor te zorgen dat we de optimale resultaten behalen o.b.v. jouw gestelde doelen.

Let’s create your playbook

Waar we goed in zijn

Ga je voor een complete basis met groeistrategie, een nieuw webdesign om zichtbaar te worden of een content planning waardoor je content naadloos aansluit bij je doelgroep. EckXStreme Marketing staat klaar voor je marketing vraagstukken, groot of klein.

Marketing strategie

Ontdek de rol van een effectieve marketingstrategie in het vergroten van jouw bedrijfssucces. Wij creëren een strategie die de verkoop stimuleert en de klantloyaliteit verhoogt.

Growth marketing

Growth marketing richt zich op de klantreis om langdurige groei te stimuleren, door middel van datagestuurde experimenten en innovatie.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoek je naar een manier om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines als Google? Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een techniek die helpt om de online aanwezigheid te verbeteren en de juiste bezoekers naar jouw website te leiden.

Social advertising

Sociale media-advertenties, zijn een effectief middel om je merkbekendheid te vergroten, meer bereik te realiseren en doelgericht je diensten te communiceren naar jouw doelgroep.

Content marketing

Contentmarketing is van groot belang voor de online zichtbaarheid en relevantie van je merk. Door het creëren van waardevolle, relevante content bouw je aan een relatie met je publiek.

Conversie optimalisatie

Ontvang je al veel bezoekers op je webshop of website, maar heb je het idee dat het rendement beter kan? Wil je de orderwaarde van de gemiddelde bestelling verhogen? Ga dan aan de slag met conversie optimalisatie

Social media

Door actief te zijn op sociale media, heb je de mogelijkheid om direct in contact te komen met je doelgroep. Dit biedt kansen om je merkverhaal te vertellen, feedback te verzamelen, en het gesprek met je publiek aan te gaan.

E-mail marketing

E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in? Dan bind je jouw (potentiële) klanten aan jouw bedrijf en verhoog je daarmee je omzet. 

Webdesign/ UX design

Een goed ontworpen website laat een de juiste eerste indruk achter bij bezoekers, wat essentieel is. Gezien de gemiddelde internetgebruiker binnen enkele seconden al bepaalt of de website aanspreekt of juist niet. 

Liever zelf of een teamlid aan de slag? 

Dankzij onze unieke formule in EckXStreme Marketing Mastery (E.M.M.) helpen we grote en kleine ondernemingen, om hun eigen marketing doelstellingen te behalen. Met een persoonlijk adviesplan en de benodigde kennis werken we samen in een community met al onze specialisten.

Meer informatie over EckXStreme Marketing Mastery vind je op de pagina of plan een vrijblijvende kennismaking in om te kijken wat bij jou past!

 

Data-gedreven marketing bureau

Onze expertise ligt in het optimaal inzetten en verwerken van data binnen jouw marketingstrategie. Onze diepgaande data-analyses zetten we in om samen concrete stappen te zetten. Je kunt er zeker van zijn dat we alleen de metrics onderzoeken, die daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw doelstellingen. 

Onze aanpak is gebaseerd op het inventariseren, verzamelen, verbinden en benutten van jouw data. We nemen je stap voor stap mee richting de marketingcockpit van de toekomst. Hierbij verliezen we nooit de kansen en fouten binnen je ‘marketing stack’ uit het oog.

Get Started

Ready to grow?

Bij Eckxstreme Marketing begrijpen we als geen ander dat jouw succes begint met het benutten van data. Of je doel nu het vergroten van je klantenbestand is, het verhogen van conversies, of het verbeteren van de klanttevredenheid – we staan ​​klaar om je te helpen met al je marketing gedreven-uitdagingen.

Ons doelgerichte team vertaalt gegevens in concrete acties. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf impact maakt en stap voor stap groeit. Met Eckxstreme Marketing ben je verzekerd van een strategische partner die jouw data als krachtig instrument inzet. De dagen met struinen in Ga4 zijn voorgoed voorbij. Laten we samen winnen en jouw doelen bereiken, van de eerste tot de laatste stap.

×